Nejnovější recenze ze sekce Posilovací Powerbally
- znám výrobek z doslechu a doporučení lékaře
- žádný návod v češtině
výrobek nepoužívám, nevím jak se skládá
kdybych věděl, že koupím "zajíce v pytli", nerealizoval bych to
nedoporučuji, protože nevím, co s výrobkem dělat
nemá-li zboží český návod, nemělo by se prodávat
poprvé, co mě ALZA zklamala a "doběhla"
- kvalitní výrobek na posilování
- zatím neobjeveno
pouze kvality
Můžu vřele doporučit.
- Lepší cena, než v kamenných obchodech sportu.
Lepší cena, než v kamenných obchodech sportu. Zabalený, nikým nepoužívaný kus. Krásné zpracování, spolehlivý... Spokojenost. Doporučuji.
- Zábava
- Hravé posilování
- Obtížnost roztočení bez provázku, který je snadné ztratit.
Slušná hračka na posílení zápěstí nejen pro lezce, může být dobrá sranda, když učíte nováčky...
Dobré je pořídit i pouzdrem.
- Výborné na odreagování
- Soutěžení
- Originál Powerball
- Rehabilitační doplněk
- Špatný manuál
- O zdířku na závěsný provázek se lze při vysoké rychlosti poškrábat
- Pokud se do něj zanese prach je složité ho vyčistit
Výborný pomocník k mnoha sportům a skvělá prevence proti mnohým svalovým komplikacím. Jako amatérský kulturista jsem ho často používal před tréningem na rozehřátí svalů po celé paži. Vlastním již druhý kousek, ten první mi při vysoké rychlosti párkrát vypadl z ruky a rozbil se, dalo se ho částečně opravit, ale už nedosahoval takové rychlosti. Pokud hledáte výborného pomocníka k různým sportům či pouze "hračku" k televizi je tento produkt ten pravý. Ruka Vám potom sice nevyroste, ale určitě můžete získat na síle. Rozhodně se vyplatí koupit si tento originál PowerBall než jinou napodobeninu, kde je cena pouze o něco menší.
- dobře použitelné
- plast plast plast
Hezká hračka na zápěstí
- cena, balení, 2x startovací provázek
- chybí poutko na ruku, instruktážní CD neobsahuje moc zajímavé informace
Dobrý prvek na posilování celé paže. Co mu trochu chybí je display, ale podle zkušeností dalších uživatelů není až tak zásadní. Navíc někomu při cvičení powerball vypadl z ruky přímo na display, ten praskl a přestal cokoliv ukazovat. Nevím proč není rovnou v balení poutko na ruku, ikdyby se zvedla cena o částku za poutko. Přiložené mini CD neobsahuje moc informací a to ani cviky. Ty jsem musel najít jinde na internetu.
perfektní hracka...možá casem omrzí :(
- zpracování, vzhled, odolnost
- nelze roztočit bez přiložené šňůrky
Spokojenost, není co dodat. Akorát to roztočení bez šňůrky mi trochu vadí, ale to asi nejde u žádného modelu....
- Výborně jsem si rozhýbal zatuhlé svaly
- NIC
SUPER
- zábavna posilovacia hračka
- pozerám film a pritom posilujem
- asi po týždni posilovania sa zaniesol prach do vodiacej drážky a potom powerball vydáva škaredý zvuk(ale stačí ho vyčistiť)
Som rada že vymysleli príjemny spôsob posilovania rúk. Zdvíhanie činiek ma vôbec nebavilo.
- Skvěle bliká, zaujme svou zajímavostí, skvěle plní účel, pro který byl vymyšlen.
- počítadlo otáček je možné v dlani při používání omylem přepnout
Produkt jsem znal a kupoval jsem ho za účelem za jakým byl stvořen. Tento účel plní bezchybně a spolehlivě. Blikající verze je ve tmě zajímavá. Počítadlo otáček je zajímavý prvek, který člověka nutí zkusit podat lepší výkon.
- super posilování
- rychlost
- tíha (prý až 18kg)
- chce to chvíli si s tím pohrát než to vleze do ruky (nelze s tím otáčet tak lehce)
je to prostě super! :)
- Zajimava vec pro zabiti casu, kdyz nekde cekam
- Je treba cekat sam, dela pomerne neprijemny rusivy zvuk
Fajn vecicka, po ktere ale zacne pomerne brzo bolet ruka, hlavne pri delsim pouzivani
- skvěle funduje a posiluje zápěstí, jak slibuje :-) Hezky svítí. Je s ním i zábava :-D
doporučuji
- Zábavná hračka spojená s procvičením zápěstí, světelné efekty, počítadlo
Zábava pro celou rodinu
- tichy,
- neon,
- otackomer
- cenove prijatelny,
- okamzite dostupny
- cena dopravy
ve vyberu rozhodla technicka stranka,cena
zatim se ucim vyhovuje predstavam
produkt mohu jen doporucit
k produktu si chci prikoupit starter, roztaceci snurka 3ks je
nedostatecna,snurek bude asi vetsi spotreba
- Posilování svalů ruky
- Pomůže pokud trpíte na karpální tunely
- Relaxace
- Počítadlo otáček - soutěže
- Malé rozměry - skladné
- Hlučné, takže při filmu je otáčení na obtíž
- Přestane to časem bavit
- Guma na obvodu nedrží pevně a při vyšších otáčkách sklouzne
- Otlaky na malíčku
Jednoduchá pomůcka pro cvičení rukou,čím vyšší otáčky, tím je nutné použít větší sílu k udržení gyroskopu v rovnovážném stavu - zapojují se svaly o kterých ani nevíte, že je máte:)
Roztočení pomocí palce je otázkou cviku, lepší než používat provázek.
Je nutné čas od času powerball vyčistit - rozebrat a pomocí jaru odmastit, případně pomocí smirkového papíru vybrousit vodící drážku.
Powerball rozebírám pomocí svěráku, vložím papír do čelistí, aby se powerball nepodřel a otáčím svěrákem, dokud powerball "nepukne".
Důležité je vysušení umytých částí. Vyčištěný a odmaštěný powerball se točí rychleji:)
- Doporučuji k produktu powerball
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »