Nejnovější recenze ze sekce Posilovací Powerbally
- zábavné pro celou rodinu
doporučuji koupit rovnou ve verzi s počítadlem
perfektní zábava a posilování
- Po velmi krátké chvíli začal dělat velký hluk
- Asi po 14 dnech se začal ,,míček" vevnitř vyklat ze strany na stranu a při cvičení bouchá o strany
Tento powerball jsem si vybral na doporučení, ihned jsem byl ale sklamán při porovnání s jinými powerbally, navíc i výše popsané závady.... Je možné že mám vadný kus, budu jej reklamovat tak možná připíšu výsledek.
- Super
- tichý
- provedení/vzhled
jsem s výrobkem spokojen
- Super přístroj na posilování, prevenci, rehabilitaci nebo relaxaci
- Jednoduchý a kompaktní
- Možnost posilování celých paží
- Možnost přikoupit počítací mechanizmus s pamětí
Velice užitečná "hračka". Opravdu se s ní dají posilovat svaly na rukou a celých pažích (ale neplést si s činkami :D). Roztočení provázkem je i pro začátečníky jednoduché. Počítací mechanismus, který si pamatuje rekordy a dají se na něm i nějaké věci nastavit, jestli si dobře pamatuji, se dá později dokoupit a celkem lehko přidělat. S cenou to neni uplně nejlepší, ale za takový unikátní přístroj to stojí :)
- Pěkné efetky zobrazování pomocí LED diod
- Jednoduchý a kompaktní
- Posilování, prevence i relaxace
- Možnost posilování celých paží
- Nelze přidělat dodatečný počítač otáček s pamětí
- Sám si výkony nepamatuje
Tato verze powerballu mě zaujala především kvůli diodovému pohyblivému zobrazování dosaženého výkonu na samostatném rotoru přístroje. Je to moc hezké. Velká smůla, že si nepamatuje alespoň nejvyšší dosažené otáčky. Bohužel si opravdu nepamatuje vůbec nic :(
- funguje bez problémů
- manipulaci zvládne každý
funguje bez problémů a to ho mám nějaký ten pátek
není příliš hlučný jako jiné levnější "značky"
- malý
- celkem makačka
- zatím nic
zábavnější než gumové kolečko :-)
Perfektní a jednoduché ovládání. Zábavné.
Super hračka
- líbí se mi
- je to drahý
líbí se mi, ale je to drahý
- Posilování a rehabilitace opravdu "zábavnou formou"
- Krásný světelný efekt
- Opravdová zábava
- Přišel v plastovém prolisu (čekal jsem krabičku:)
- Chybělo poutko
Zalíbil se mi u kamaráda a tak jsem neváhal a objednal. S Powerbalem se krásně procvičuje celá ruka od konečků prstů až po ramena. Prowerball jsem objednal především kvůli svým sportovním aktivitám. Tělo powerbalu je (vypadá) bytelně a z pohledu vypadá kvalitně vyroben, ačkoliv nenese logo výrobce jímž by měl být NSD POWERBALL. A bohužel jsem ho musel reklamovat z důvodu špatného počítadla. Jinak bych ho vřele doporučil.
super věcička
- Dobrá hračička na uvolnění zápěstí .
Koupil jsem si to na zmírnění syndromu karpálního tunelu .
- domácí posilování rukou
- měly jsme vadný display, ale to se může stát
návykové :o)
taková věc na odreagování po dlouhé práci na PC, jelikož v zaměstnání často a dlouho píšu na klávesnici chtěl jsem si trochu uvolnit napětí v zápěstí prstech :-) doporučuji všem co pracují dlouhodobě s PC
NSD Powerball Pro Autostart 250 Hz
Přidáno: 20. ledna 2014
(naposledy upraveno 20. ledna 2014)
Zakoupeno v Sportega.cz
- Dobrá i zábavná pomůcka
- Šipky určující směr nátahu by mohly být barevně zvýrazněny.
Samozřejmě, lepší cena produktu i obalu by byla příjemnější.
- Powerball svítí krásnými barvami
- Budu reklamovat počítadlo otáček, jde zapnout tak 1x z 15 pokusů zmáčknutí tlačítka
Celkově produkt doporučuji
funguje
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »