Nejnovější recenze ze sekce Posilovací Powerbally
- splnil očekávání, jsem spokojen
dobrá zábava a zároveň cvičenírehabilitace)
- vše
výborná věc na kdykoliv
- dobrý posilovací nástroj, který mé děti nadchl a i díky světelným efektům jej používaj častěji než jsem čekal
je bezvadný a dobrý posilovací nástroj. s produktem jsme spokojeni a používá jej celá rodina.
- Cvičení a efekt
Celková spokojenost,není nutné psát všechny superlatily!
- Dobry přístroj na posilovaní
- Chybí česky návod Jak používat Powerboll
Velmi dobra vec !
- Dobré procvíčení před tenisem.
- Hluk
produkt odpovídá cenou kvalitě výrobku a syn je s ním maximálně spokojen.
- Jednoduchá cvičební pomůcka, kterou můžeme používat třeba při sledování TV.
Doporučuji zakoupit. Jednoduché pro použití, prevence problémů vzniklých při čestém používání počítačů.
perfektní
- velice zábavná hračka,posiluje zápěstí a celou ruku.
- tvar
- materiál
Nechtěla se mi kupovat sada činek, o produktu jsem se dozvěděl ve škole.Produkt se mi používá velmi dobře - v ruce se drží perfektně. Doporučím to dále.
- hezká hračka
- jen hračka
hračka
- zabavne :)
- podivne ovladani pocitadla otacek ..
je to opravdu posilovacka.
Kdybych si kupoval dalsi tak bych asi priplatil za svitici verzi s diodkami.
- zajímavý design, funkčně dostačující
zajavý desing, kvalita odpovídá ceně
- Posilování celé paže a navíc je to zábavné :)
- Můžete používat třeba u televize
- Skladný ( není velký jako činky )
- Pokud koupíte verzi s otáčkoměrem, můžete soupeřit s kamarády
- NÁVYKOVÝ
- Po čase hlučný
- Špatně se drží
Powerball je taková "hračička", kterou můžete používat skoro kdekoliv ( pokud tedy nebude vadit jeho hlučnost ). Powerball je skladný a lehký a můžete si ho tedy vzít skoro kamkoliv. Krouživým pohybem - který je navíc celkem návykový - si posilujete celou ruku od ramene až po zápěstí. Jedinou nevýhodou je vysoká hlučnost a alespoň mě se po větším roztočení hodně špatně držel. V balení dorazí s 2 provázky na roztočení, které později stejně používat nebudete protože ho můžete roztočit i ručně. Zanedlouho po začátku "posilování" je znát zpevnění paže. Powerball je vhodný hlavně pro posilování, ale lze také použít proti syndromu karpálního tunelu ( ale pozor, při špatném používání si to můžete zhoršit! )
- přítomnost displeje (u této verze)
- dobrá věc, když se nudíte
- parádně procvičuje ruce
- díky displeji možnost soutěžit a zlepšovat se
- displej při cvičení zakryt rukou
- nepřítomnost poutka a obalu v základním balení
Přítomnost displeje přímo vybízí k soutěžení s přáteli. Trochu nešťastné je, že je dispej při cvičení skryt v ruce. Z konstrukčních důvodů neměl výrobce zřejmě jinou možnost.
Vhodné je dokoupit si originální obal a poutko. Bez obalu vám na trochu nerovném stole může odjet a spadnout a bez poutka se může stát, že vám při cvičení vyletí z ruky.
- skvělý rehabilitační a posilovací pomocník pro všechny věkové skupiny
výborná záložitost pro uvolnění zápěstí a posílení svalů na rukou.
- zaujal mě
- je využitelný
zaujal mě
dobře se s ním pracuje
je praktický
doporučil bych to ostatním
dobrá cena
- pro snadné posílení rukou
- snadné zacházení
- zároveň zábava
- kdykoliv dostupné
- kdekoliv použitelné
- zatím nevím o žádné
jsme spokojeni,
doporučujeme ostatním
snadné používání
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »