Nejnovější recenze ze sekce Posilovací Powerbally
- velikost
- barva
- váha
- po čase je hlučnější
powerball jsem si koupil asi před 3 měsícemi jsem s ním maximálně spokojený párkrát mi spadl ale funguje dál cvičím s ním každý den a mám pocit že funguje efektivně jeho velikost ja také skvělá protože se vejde do kapsy nebo do batohu a nezabere moc místa po čase mě začal vydávat trochu jiné zvuky ale to se naštšstí česem zase zlepšilo pro mě to byla velice dobrá koupě moje očekávání to splnilo velmi dobře jeho cena je přijatelná konkurenci tohoto výrobku jsem zatím ještě naviděl a ani bych se nenechal na ni nalákat
- Kvalita za rozumnou cenu
Uvedený produkt je velmi dobrý jako podpůrný prostředek při cvičení a jehopravidelným používáním se docílí skvělé fyzické kondice.
Tento produkt se používá velmi dobře a nejenže se s ním posiluje,ale zároveň prohlubuje soutěživého ducha díky vestavěnému počítadlu. Při cvičení ve skupině je tato možnost neocenitelná. Vřele doporučuji i ostatním.
- tichý chod rotoru
- otáčkoměr
- 3 roztáčecí šňůrky + poutko na ruku
Powerball jsem si koupil v Alze a s čistým svědomím vřele doporučuji. Opravdu to posiluje celou paži a je to docela návykové xD.
- vyborné výrobky
Vše OK .
- Na začátek dobrá cena.
Asi odpovídá kvalitou ceně, při vyzvednutí na pobočce se nazvyšuje cena poštovným.
- snad nejlevnější posilovací stroj
- posiluje paže a zároveň je to hra
- cvičení, které zvládne opravdu každý
- hračka pro celou rodinu
- zaměstná ruce ve chvílích nervozity
- vydává hlasitý zvuk
Tento výrobek má kamarádka a závidím jí ho, taky bych ho chtěla.
Je to skvělý pomůcka, hračka, která zároveň posiluje celou paži. Z počátku pro vás možná může být trochu těžké powerball roztočit, ale po pár hodinách cvičení to zvládnete i bez roztáčecího provázku.
Možností využití je mnoho....můžete kroužit opravdu intenzivně s účelem posílení paže, ale můžete powerballem také jen pomalu otáčet a užívat si příjemné pohyby a zvuk hračky.
Dle informací, které mám od kamarádky powerball opravdu funguje. Na kamarádce je také posílení vidět. Určitě se vyplatí investovat do této hračky, protože je to snad nejlevnější a nejmenší posilovací stroj, který znám.
Snad jediná nevýhoda je, že vydává zvuk, poměrně hlasitý zvuk, takže nějaké kroužení při nudných hodinách pod lavicí moc nepřipadá v úvahu. Zato ho ale můžete používat o přestávce - můžete například soutěžit s kamarády, kdo vydrží točit powerballem dýl.
- Hezky světélkuje :D
Je to klasický powerball, ale je designově pěkný a hezky svítí :-))
- Spousta zábavy a zároveň posilování
Ideální jako nápad na dárek :-)
- Svítí, zábava, provedení, pouzdro, poutko na ruku
Kvalitní věcička. Můžu doporučit všem
- Zábava, provedení, otáčkoměr
- Když se s ním zachází tak jak má tak sem neni co napsat :)
- Možná jenom to, že kdo má menší ruku tak se mu bude ball s otáčkoměrem trochu hůř držet než model Amber.
Doporučuji všem.
- Zábava, provedení
- Snad nic. Jenom za nějakou dobu už se nebude točit tak pěkně jako když byl nový ale s tím se musí počítat :)
Dostal jsem ho jako dárek a celý den sem ho nechtěl pustit z ruky. Doporučuji všem :)
- OK
- NIC
Malá blbůstka pro solidní posilování rukou.
- Světelné efekty
- tišší chod
- počítadlo
- nic mě nenapadá
Ideální na zatuhlá zápěstí.
- Dobrá cena,není až tak hlučný
Powerball určený pro ty kteří s ním chtěji doopravdy jen cvičit a nepotřebují aby jim blikal a kdo ví co ještě :D
- Roztočení bez nutnosti použít provázek
- Ze začátku trochu skřípal, ale spravilo se to po několikátém použití
Skvělá zábava, dobrý na posilování rukou
- provedeni
bezne kvalitni powerball :-)
- Efektní zobrazování běžícího textu led diod.
- Celkem po krátké době začal být hlučný
Mám jej teprve cca 14 dnů tak těžko hodnotit. Zatím vcelku spokojenost.
- moje děti jsou spokojené a to je hlavní
- na to že je to hračka, by mohlo být levnější, ale i tak jsem spokojená
spokojenost
O.K.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »